>> Lees onze uitgebreide beschrijving
Chalet Les Menuires

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Chalet Les Menuires

Chalet Le Husky - met Cateringservice Les Menuires

Chalet in Les Menuires

Wil je deze vakantie even helemaal niet na denken over het eten voor jouw en je reisgezelschap en wil je compleet verwend worden? Dan is Chalet Le Husky het perfecte chalet voor jouw wintersport. Hier wordt er namelijk voor je gekookt en afgewassen! In dit ruime chalet, gebouwd in Savoyaardse stijl is plek voor jouw hele vriendengroep of familie. De piste begint al na 150 meter en bij voldoende sneeuw kun je terugskien tot aan het chalet. Het centrum van Hameau de Bettaix ligt op 50 meter en die van Les Menuires op 4 kilometer. Met de nieuw gebouwde skilift (uit 2016), die op slechts 150 meter van het chalet ligt, sta jij binnen 5 minuten in Les Menuires.

Na een dag perfecte bochtjes draaien over de piste kun je in de grote, sfeervolle woonkamer neerploffen op de bank rond de open haard, genieten van het uitzicht vanaf het grote balkon of een spelletje spelen aan de grote tafel, terwijl het eten voor je bereid wordt in de grote open keuken. Het chalet bestaat uit 3 etages. Beneden vind je, naast de verwarmde skilockers ook een heerlijke sauna waar je kunt ontspannen. Op het terras staat een jacuzzi waar je met z'n alle lekker in kunt bubbelen. In Chalet Le Husky ga jij een onvergetelijke vakantie tegemoet!

  • € 619,00
  • 0-sterren Chalet
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Chalet Les Menuires

Residence Chalets du Soleil Authentiques

Residence Chalets du Soleil Authentiques
vanaf 284,00 EURO
Bekijk Chalet

Chalet Perle des Trois Vallees

Chalet Perle des Trois Vallees
vanaf 279,00 EURO
Bekijk Chalet

Residence Chalets du Soleil Contemporains

Residence Chalets du Soleil Contemporains
vanaf 294,00 EURO
Bekijk Chalet

Residence Les Chalets de l'Adonis

Residence Les Chalets de l'Adonis
vanaf 269,00 EURO
Bekijk Chalet

Chalet la Grange de Marcelline

Chalet la Grange de Marcelline
vanaf 309,00 EURO
Bekijk Chalet


chalet omgeving Les Menuires

Vakantiehuis Flaine
Vakantiehuis Val Thorens