De trein naar Les Menuires

De trein is waarschijnlijk de meest comfortabele en ontspannen manier om mee op wintersport naar Les Menuires te gaan. Les Menuires beschikt helaas zelf niet over eigen station. Het het dichtstbijzijnde station bij is Les Menuires. Hier vandaan is rijden er buspendels naar Les Menuires.

Hieronder hebben we alle informatie verzameld over de treinreis van Nederland naar Les Menuires.

Treinen naar Les Menuires

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar de wintersportgebieden in Frankrijk. Je kunt er daarbij kiezen voor de speciale skitrein naar Les Menuires, de SkiThalys, of de reguliere treinen Valys en TGV.

SkiThalys naar Les Menuires

De SkiThalys is de speciale skitrein naar Frankrijk. Hij rijdt op zaterdagochtend vroeg weg uit Nederland en brengt je in 6-8 uur naar de Franse Alpen. >> Meer informatie over de SkiThalys.

Thalys en de TGV naar Les Menuires

Je kunt ook met de reguliere treinen afreizen naar je wintersportbestemming. Je neemt dan vanaf Nederland de Thalys, de internationale treinverbinding tussen Nederland en Frankrijk. In Parijs stap je dan over op de TGV, de nationale Hogesnelheidstrein die binnen Frankrijk rijdt. Het overstappen gaat relatief eenvoudig, maar kost natuurlijk wel wat extra tijd.

Via de website van NSInternational.nl kan je online op eenvoudige. treintickets naar Les Menuires kopen. Vul hieronder je vertrekstation in en 'Les Menuires' als eindbestemming. Je krijgt dan vanzelf alle opties te zien.Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 65 Euro per persoon.

Geen treinkaartje kunnen vinden bij de NS? Kijk eens bij DB

De Duitse Spoorwegen, De Deutsche Bahn verkopen ook treintickets ook naar Les Menuires. Gek genoeg is het in sommige gevallen soms voordeliger om een treinreis bij de Duitse Spoorwegen te boeken. Ook kan het gebeuren dat er bij de NS geen treintickets meer beschikbaar zijn, maar dat DB nog wel beschikt over vrije plaatsen in de trein naar Les Menuires.

Vul hieronder je vertrek- en aankomstplaats in en kijk direct wat Deutsche Bahn voor jou kan betekenen!

Trein Les Menuires - Alle informatie en prijzen van de trein naar Les Menuires.

Kijk voor meer informatie over de trein naar Frankrijk op op-wintersport.nltrein omgeving Les Menuires

Flaine Trein
Trein Val Thorens